Waarom kiezen voor Paws A Wyle ?

- Paws-A-Wyle helpt bij het verbeteren van de algemene gezondheid van uw huisdier,
- Paws-A-Wyle helpt bij het verbeteren van vacht en goede conditie van de huid,
- Paws-A-Wyle helpt indien uw huisdier last heeft bij stijfheid van de gewrichten,
- Paws-A-Wyle helpt bij het reguleren van het gewicht.
- Met Paws-A-Wyle kan er probleemloos worden overgeschakeld op een andere smaakvariëteit.
 
Samengevat: De gezondheid en het geluk van uw huisdier hangt af van u en het eten dat u kiest!
 
Om gezond, actief en gelukkig te blijven hebben honden en katten, net zoals mensen, nood aan een evenwichtig dieet met een breed gamma aan voedingsstoffen. De bron van eiwit en zijn verteerbaarheid zijn zeer belangrijk voor de gezondheid van uw huisdier. Vitamen en mineralen zijn essentieel voor de gezondheid op lange termijn van uw huisdier.
 
Paws-A-Wyle bied u hierbij een evenwichtig, smakelijk huisdiervoer aan welk voldoet aan de behoeften van uw hond en/of kat. Simpelweg bevat Paws-A-Wyle een voldoende hoeveelheid aan goed  absorbeerbare voedingstoffen in de juiste verhouding.

Waarin onderscheid Paws-A-Wyle zich van ander hondenvoer?

* Paws-A-Wyle is een eerlijk, graanvrij, gebalanceerd, compleet voer waarbij de verschillende smaken geliefd zijn door uw huisdier.

* Gemaakt van vers vlees – over het algemeen een goede bron  van eiwitten, essentiële vetzuren,   ijzer en sommige B-groep vitamines

* Diverse smaakvariëteiten van Paws-A-Wyle bevatten slechts één enkele bron van eiwit. Een  enkele bron van eiwit heeft het voordeel dat er slechts één type eiwit  per smaak is verwerkt, wat natuurlijker is en ideaal voor honden die    allergisch zijn voor bepaalde eiwitten.

* Natuurlijke ingrediënten – Geproduceerd volgens de normen van de menselijke consumptie.

* Volledige traceerbaarheid van de ingrediënten door nauw samen te werken en onderhouden van contacten met de toeleveranciers van producten van lokale bodem. Een korte toeleveringsketen betekent verse ingrediënten.

* Zeer verteerbaar en smakelijk

* Minimaal 26% vers vlees.

* Geschikt voor alle rassen en uitermate voor deze met graan intolerantie / gevoeligheid.

* Geen toegevoegde kleurstoffen en bewaarmiddelen.

* Toepassing van zoete aardappel (bataat) i.p.v. rijst of granen. Zoete aardappel kan worden beschouwd als een zeer hoge kwalitatieve bron van koolhydraten

* Een goede bron van energie in diervoeding, Dit complex koolhydraat, met   een lage glycemische index (GI),  zorgt voor een trage omzetting van koolhydraten in bloedsuiker (glucose), waardoor het een langer gevoel van voldoening en energie geeft Verder bevat zoete aardappel veel vitaminen – (o.a.   vitamine A en is rijk aan vitaminen C en B6) –  diverse mineralen zoals mangaan, koper en kalium en vezels

De recepten van Paws-A-Wyle zijn ontwikkeld en geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk, door een aantal van de beste voedingsdeskundigen- is goedgekeurd door dierenartsen  en onderworpen aan  zeer strenge productienormen.