Het BBQ-weer is in aantocht

Onze diepvries is rijkelijk gevuld met allerlei lekkernijen voor op jullie bord. De filet americian, gehakt, hamburgers, BBQ-worsten, biefstuk, biefstuk extra, kleinhoofd, filet pur, dunne lende, rosbief en stoofvlees zijn allen in voorraad. 

Ook voor een lekker dessert met  verschillende smaken ambachtelijke ijs met topingrediënten kan je bij ons terecht. De smaken ferrero rocher, manon, straciatella, aardbei, yoghurt met bosvruchten, smurfen, vanille, citroen, appelsien, banaan, nutella, pistache, mokka, chocolade, amarena kers en speculoos zijn in voorraad.

Kom gerust een kijkje nemen.

Onze hoevewinkel is open op zaterdag van 13u-16u. Uiteraard kan u ook op andere dagen bij ons terecht, graag een seintje vooraf.

Ook bestellingen mogen steeds doorgegeven worden en kunnen vrij direct afgehaald worden.

Lekker in u kot

Beste klanten,

Hoevewinkels zijn voedingswinkels en mogen bijgevolg open blijven. 

Zaterdag van 13u-16u zijn wij open.

Naast de deur ( links) staat handgel, maak hier gebruik van aub.

Eén van de richtlijnen is dat er 1,5 meter afstand van elkaar dient gehouden te worden. Vandaar ook de vraag om met maximum 2 personen in de winkel aanwezig te zijn.

Er kan steeds via payconiq of via overschrijving met de bankapp op jullie GSM betaald worden. Contant geld dient vermeden te worden.

Jullie kunnen jullie bestelling op voorhand doorgeven via:

0479710077 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nadien kunnen we dan samen een tijdstip van afhaling afspreken.

Momenteel is er nog steeds voldoende vlees in voorraad:

Hereford: Gehakt en worsten

Angus: Soepvlees, gehakt, hamburgers, worsten, côte à l’os, kleinhoofd, biefstuk en rosbief.

Wat betreft de voorraad is dit voor de dierenvoeding geen probleem.

Wat betreft het vlees van onze dieren hangt dit af van welke maatregelen nog dienen genomen te worden.

Wij laten onze dieren steeds in een klein slachthuis in Nederland slachten. Vervolgens gaat het vlees in de rijpingscel en enkele weken nadien wordt het versneden. Dus het hele proces houdt wel enkele weken in.  Doordat het voor de moment heel moeilijk is, om in de toekomst te kijken, hebben wij besloten deze maand geen dier te laten slachten. Wij hopen in april een rund te kunnen laten slachten, zodat we begin mei vlees kunnen verdelen en de diepvries weer helemaal aangevuld is.

Vleespakketten kunnen besteld worden en worden genoteerd. We houden jullie op de hoogte van het verdere verloop

 

Alvast bedankt voor jullie begrip en zorg goed voor jezelf en elkaar.

Met vriendelijke groeten,

Brecht, Endrica, Ann en Geert

Tijdig bestellen

's Morgens horen we de vogeltjes al fluiten, de ooievaars zijn al terug in het land, de natuur begint weer tot leven te komen,... Het voorjaar komt in het vooruitzicht. Ook de nodige plannen voor de lentefeesten, communiefeesten en vormsels worden gemaakt.
Misschien staat er wel bij één van jullie BBQ of een lekkere menu op de planning en denken jullie aan dry-aged Angusvlees van " Een stukje natuur".
Om er zeker van te zijn dat iedereen datgene wilt wat hij/zij in gedachten heeft, zouden we willen vragen om dit tijdig te bestellen. 
In maart wordt er sowieso een rund verdeeld. Er zijn nog enkele bestellingen mogelijk. Er is ook mogelijkheid tot het verdelen van een dier in april of mei, maar dan dienen de bestellingen tijdig binnen te zijn daar er rekening met het rijpingsproces dient gehouden te worden.
 
Heb je vragen of wens je info.
Neem gerust contact op of breng ons een bezoekje in de hoevewinkel.
www.eenstukjenatuur.be

Angus

Eerst en vooral "Beste Wensen voor een harmonieus 2020"!

Er kunnen opnieuw dry-aged vleespakketten van Angusvlees besteld worden. Als het dier volledig verkocht is, wordt het vlees begin maart verdeeld ( onder voorbehoud van het aantal bestellingen). 

U kan zich hiervoor inschrijven via www.eenstukjenatuur.be

In onze hoevewinkel, die op zaterdag van 13u-16u, geopend is kan u steeds terecht voor aparte stukken dry-aged vlees.

Ook voor een graanvrije, traceerbare samenstelling van honden- en kattenvoeding kan u bij ons terecht. Er is een ruim assortiment van vlees- en vissamenstellingen met een hoog percentage vlees of vis en ZONDER beendermeel. Een uitgebalanceerde samenstelling voor puppy's, opgroeiende honden en oudere honden is ook ter beschikking. 

Voor meer info hierover of een staal,  kom gerust een kijkje nemen of neem gerust contact op.

De hoevewinkel is steeds op zaterdag geopend, tenzij anders vermeld op de website. Dit is dan omwille van versnijding van het vlees. Als de winkel op zaterdag gesloten is, is deze steeds op zondag van  9.30u-12u geopend. Dit wordt steeds op de website vermeld.

 

Er kunnen weer vleespakketten van een Hereford besteld worden.En voor de hondjes een lekkernij erbij.

Via de website kunnen er vleespakketten van een Hereford besteld worden. 

Voor aparte stukken dry-aged Angusvlees kan u momenteel elke zaterdag van 13 u- 16 u terecht in onze hoevewinkel.

Voor de hondjes krijgen jullie, van 21 december 2019 tot en met 5 januari 2020,  bij aankoop van een grote of kleine zak hondeneten( Paws-A-Wyle) een lekkernij erbij.

Tijdens de kerstvakantie, van 21 december tot en met 5 januari 2020, kan u elke dag na telefonisch contact bij ons terecht. Geef eerst een seintje op het nr 0479710077, zodat we zeker op het erf aanwezig zijn.

Zaterdag zijn we zowieso van 13 u-16 u open. 

Steeds welkom.

 

 

Vanaf 3 november terug aparte stukken in voorraad

 

Zaterdag 2/11/2019, zal de hoevewinkel uitzonderlijk gesloten zijn. Op 3/11/2019 zijn wij open van 9.30 u -12 u en zijn alle stukken weer apart verkrijgbaar. Ook de worsten van puur Angusvlees zijn dan weer verkrijgbaar.

Voor een lekker dry-aged Angushamburger kan u vandaag, vrijdag 1 november,  nog na een telefonisch seintje terecht bij ons.

De graanvrije en natuurlijke graanvrije honden- en kattenvoeding en snacks zijn in voorraad.

Ook hiervoor steeds welkom voor meer info of een staaltje.

Hoevewinkel

Onze hoevewinkel is een feit...

Voor aparte stukken Dry-Aged Angusvlees zoals biefstuk, biefstuk extra, onglet, rosbief, kleinhoofd, filet pur,..., hamburgers en worsten kan u bij ons terecht. De bereidingen gehakt, hamburgers en worsten zijn puur Angusvlees.

Onze dieren zijn volledig grasgevoederd. Voor meer info neem gerust een kijkje op onze website www.eenstukjenatuur.be

Voor onze trouwvoeters, honden en katten, bieden we een graanvrije natuurlijke voeding aan. Kom gerust langs voor meer info of een kijkje te nemen. Via de website kan u ook onze openingsuren raadplegen.

Omwille van het werk kunnen deze afwijken, vandaar dat deze steeds op de website zullen vermeld staan.

Voortaan zijn we elke zaterdag tussen 13u en 16u open. Op andere dagen kan u ook na telefonisch contact na 16u  bij ons terecht.

Tot binnenkort

Bezoek hier onze facebook pagina

Nog enkele pakketten beschikbaar

Doordat het dier meer woog dan geschat, zijn er nog enkele pakketten van zowel 5 kg als 10 kg ter beschikking. 

 

Je vleespakket dit jaar nog afhalen

Het duurt wel nog even, maar voor ons dient er toch al het één en het ander geregeld te worden.

De donkere dagen komen eraan en het einde van het jaar nadert. Belofte maakt schuld en zoals 't voorbije jaar beloofd, brengen we jullie op de hoogte van het feit dat het laatste dier dat dit jaar nog zal verdeeld worden nu op de website staat. Uiteraard kan u nadien ook nog bestellen, maar dit vlees zal dan pas in het nieuwe jaar verdeeld worden. 

Van half december 2018 tot half januari 2018 kunnen er geen pakketten gemaakt worden omwille van de eindejaarsdrukte bij de slager.

Dus indien gewenst kan u nu nog een pakket bestellen en kan dit half december afgehaald worden. De specifieke datum volgt nog. Dit hangt af van het aantal inschrijvingen.